Al meer dan 30 jaar dé grote dierenvriend
in Meise & Keerbergen

Wij staan klaar om jou en je huisdier te helpen

De grenzeloze liefde die je voor een huisdier koestert, daar weten we bij Hobby Food alles van. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé speciaalzaak voor baasjes en beestjes; een familiebedrijf waar persoonlijke ondersteuning een vaste waarde is, en waar dierenvrienden terecht kunnen voor méér dan louter kwaliteitsproducten.

 • Persoonlijk advies
 • Ruim assortiment kwaliteitsproducten
 • Alles onder één dak

Een uitgebreid aanbodkwaliteitsproducten

Die kwalitatieve producten zijn bij Hobby Food bovendien ook van eigen makelij, want naast een standaardgamma voor honden, katten, knaagdieren, vogels, kippen en vissen, verdelen wij ons eigen merk Kastaar. Dit omvat duurzame hondenmanden en kussens, hals- en leibanden, maar bijvoorbeeld ook oerdegelijke zelfgemaakte hokken voor honden en kippen, bestand tegen weer en wind. 

 • Klanten aan het woord

  “Mijn kat heeft specifieke voeding nodig omdat ze snel aankomt. Ik kreeg hier goed advies. Ze kennen me hier intussen en zijn altijd vriendelijk.”

  Christel

 • Klanten aan het woord

  “Mijn hond had jeukproblemen, maar dankzij Pro-Nutrion Flatazor stopte het krabben snel. Ze is weer gelukkig. Ik ben hun heel dankbaar!”

  Gerald

 • Klanten aan het woord

  “Ze kennen mij en mijn huisdieren bij naam. Het personeel is vriendelijk en helpt me zelfs bij het inladen van de zware zakken voer.”

  Jaak

 • Klanten aan het woord

  “Bij Hobby Food kan je rekenen op goed advies, zeker over voeding. Ik kom hier graag voor de gezellige babbel en service, mijn honden komen voor hun extra snoepje.”

  Tanja

Is het je eerste huisdier? Geen idee wat je nodig hebt? Ons team helpt je graag verder!

Voeding op maat van jouw huisdier

We zijn exclusieve verdeler van Pro Nutrition Flatazor, een eersteklas dierenvoeding die de gezondheid van honden en katten naar een hoger niveau tilt. Ontwikkeld met de uiterste zorg en expertise en bovendien uniek in de markt, omwille van de uitstekende nutritionele waarden: Met zijn plantaardige samenstelling, zonder schadelijke kleurstoffen of preservatieven, is Pro-Nutrition Flatazor geschikt voor elke hond of kat. Wat zijn leeftijd of conditie ook mag zijn.

Spring eens binnen in onze winkels